Prodajni asortiman

HomeProdajni asortiman

FLAVIKER

Flaviker proizvodi unutarnje i vanjske "GRES PORCELLANATO" pločice s arhitektonskim pozivom: suvremene značajke, karakterizirane rafiniranom i minimalističkom estetikom, u skladu s trenutnim trendovima, za stambena i maloprodajna okruženja.

Orginalnost i jedinstvenost su vodilje italijanskog brenda keramike Flaviker.

Njihovi proizvodi predstavljaju rezultat visoke tehnologije u kombinaciji sa ekološki prihvatljivim metodama.

Po prvi put na našem tržištu, nude inovacije u dizajnu modernih enterijera, kao i mogućnost revolucionarne metode instalacije podova bez lijepljenja keramike (“insta-tile” metoda)

Pregledajte kataloge

ARIANA

Ariana nudi najbolja rješenja od keramičkih i "GRES PORCELLANATO" za kuhinju i kupaonicu prateći više raspoloženja i nadahnuća, s proizvodima koji se mogu savršeno smjestiti u domaće prostore, također savršenim za različite situacije - poput maloprodaje i gostoprimstva - zahvaljujući širokom rasponu formata za beskonačne kompozicijske mogućnosti.

Talijanski proizvođač granitnih ( "GRES PORCELLANATO") i keramičkih pločica Ariana je istorijska kompanija iz okruga Sassuolo u Italiji osnovana 1967. godine..

Uvijek pažljivi u trendovima i dizajnu interijera ponuda Ariana brenda ističe se zbog svoje jedinstvenosti i posebnog karaktera.

Podne i zidne pločice Ariana kombiniraju snažnu osobnost s najnovijim performansama, dizajnirane su za stvaranje najinovativnijih rješenja.

Pregledajte kataloge

FLORIM

Talijanski proizvođač granitne keramike, nudi rješenja za sva područja u arhitekturi, uređenju interijera i eksterijera. Snaga Florima leži u identitetu njegovih brendova: Cerim, Floor gres, Rex, Casa Dolce Casa- Casamood.
 
Floor Gres, povijesni brend grupe Florim, brand je posvećen dizajnerskoj arhitekturi.
Raspon finih porculanskih pločica Floor Gres može zadovoljiti različite potrebe modernog dizajna, tehničke i ekološke kompatibilnosti gdje se arhitektonski i dizajnerski sektor kombiniraju kroz obnovljenu ravnotežu čovjeka i prirode, između izgrađenog i prirodnog okoliša.
Jedan je od najrenomiranijih proizvođaća klasičnih bazenskih pločica uz pripadajuće fazonske komade.
 
Esencijalne i sjajne atmosfere dolaze uz izražajne prijedloge, svjetlosnu i geometrijsku igru i prirodne reinterpretacije.
 

Pregledajte kataloge

LOVE

LOVE TILES - PORTUGAL 
renomirani je proizvođač zidnih keramičkih pločica modernog dizajna i većih formata te visoko kvalitetnih" GRES PORCELLANATO" pločica.

Uspjeh Love keramike temelji se na trajnoj potrazi za novim proizvodnim metodologijama i inovativnim linijama proizvoda koje su u stanju udovoljiti potrebama klijenta. 
 
SpecIjalizirana za proizvodnju visoko kvalitetnih zidnih pločica pozicionorala se  na vrhunskoj tržišnoj i luksuznoj razini. 
 

 

Pregledajte kataloge

CERAMICA VALSECCHIA

 

Osnovana 1956. godine, Ceramica Valsecchia jedna je od povijesnih tvrtki na području Sassuolo, prva osnovana u Castellaranu na lijevoj obali rijeke Secchia.

U 2010. godini preselili smo sjedište i tvornicu u Casalgrande i započeli ambiciozan program obnove i nadogradnje objekata, s najnovijom generacijom strojeva, kako bismo udovoljili novim estetskim i kvalitativnim zahtjevima globalnog tržišta.

Danas kao prije 60 godina, Ceramica Valsecchia savršen je partner koji će vam ponuditi visokokvalitetni porculanski kameni proizvodi za kućnu i komercijalnu upotrebu, kako za unutarnju tako i za vanjsku.

 
 

Pregledajte stranicu

DOMUS LINEA

Osnovan 1960. godine za proizvodnju opeke, DOMUS LINEA od tada neprestano ulaže u istraživanje i razvoj kako bi u vrlo kratkom vremenu postigao vodeću poziciju na području pločica Cotto i Klinker.
 
Četrdeset godina izazova i aktivnosti, koji su u 2013. godini doveli tvrtku do važne prekretnice, odnosno značajne investicije za uvođenje dvije tehnološke inovacije u proizvodnji klinkera:

1) Bijeli materijal tijela, koji povećava dodanu vrijednost klinkera s estetskog stajališta kako bi ispunio zahtjeve 'zrelog' tržišta, kao što je keramika.

2) Digitalna tehnologija, digitalni sustav za tiskanje na keramiku kako bi svaki pojedini crijep bio jedinstven, pružio snažnu i prepoznatljivu osobnost i dodijelio površini klinkera privlačnost prirodnog kamena.
 

Pregledajte stranicu

COEM

Inspiraciju crpimo iz prirode, kako bismo stvorili "GRES PORECELLANATO" koji bi mogao odražavati njezine prirodne ljepote.

Naša ideja kvalitete je nešto što prihvaćamo sa strašću i odlučnošću, štiteći okoliš u kojem živimo i što je naša talijanska tradicija keramike. Promoviramo kontinuirana istraživanja i inovacije u svemu što radimo, a rezultat su radovi i projekti kojima se cijeli svijet može diviti, izražavajući koncept dizajna u skladu sa suvremenim stilovima života.

Dimenzije koje su neobične kao i naša želja da učinimo pomičnu, evoluirajuću ljepotu naših kolekcija izvan granica utvrđenih standarda. Pločice Wide Gres naglašavaju sve tehničke kvalitete "GRES PORCELLANATO", otvarajući vrata novim prilagođenim namjenama i aplikacijama, jer želimo proširiti opseg ljepote unutar i izvan naših domova, sa sve strukturiranijim, koordiniranim projektima
 

Pregledajte stranicu

FIORANESE

 
Prirodne teksture isprepliću se s najnovijim trendovima mode i dizajna interijera kako bi se stvorile podne pločice koje su protagonisti izvornog načina života.

Bitni i sofisticirani dizajn u kombinaciji s tehnološkom i funkcionalnom dušom potiče jednostavnost korištenja i svestranost, stvarajući podne pločice "GRES PORCELLANATO"  za unutarnju i vanjsku površinu sposobne pretvoriti bilo koju površinu u pravi ukrasni predmet za različite ukuse i stilove.

Opsežna ponuda koja se kreće od poda do zidova stambenih i poslovnih prostora, s visoko pragmatičnim i funkcionalnim rješenjima koja zadovoljavaju najrazličitije potrebe.
 

Pregledajte stranicu